Plánované akce regionálního zastoupení v Kraji Vysočina na jaro 2018

 Středoškolská odborná činnost
Národní institut pro další vzdělávání připravil již 40. ročník soutěže Středoškolské odborné činnosti (SOČ). Akce se uskuteční 26. dubna 2018. SOČ je dobrovolná zájmová činnost žáků všech typů středních škol. Soutěží se zde v 18 oborech. Jsou převážně přírodovědně zaměřeny, ale několik z nich je i humanitních. Vítěz je vybrán na základě své práce na jakékoliv zvolené téma z jednoho z oborů.
 
Kulatý stůl k rozvoji lidských zdrojů
Regionální zastoupení pro Jihomoravský kraj a Kraj Vysočinu si pro Vás připravuje kulatý stůl k rozvoji lidských zdrojů. Diskutovanými tématy na kulatém stole budou: aktuální situace na trhu práce v Kraji Vysočina, seznámení s aktuálními činnostmi v oblasti RLZ v Kraji Vysočina, seznámení s aktuálními činnostmi v oblasti RLZ v Kraji Vysočina a možnosti finančních podpor na RLZ. Akce je plánovaná na květen.
 
Režim Ukrajina
Na měsíc červen připravuje regionální zastoupení SP ČR pro Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina diskuzní fórum s tématem Režim Ukrajina. Firmy se naučí, jak postupovat od zařazení firmy do Režimu Ukrajina u garanta přes administrativní zpracování všech potřebných dokumentů pro uchazeče o zaměstnaneckou kartu až po příjezd pracovníka. Pozornost bude věnována i zadání vhodného volného pracovního místa na Úřadu práce.
 

Kontakt na RZ najdete zde.

Pavel Slezar
/
kategorie Svaz v regionech
zpět