Computex Taipei 2024

Taipei
4. - 7. červen 2024 08:00 - 17:00

Svaz průmyslu a dopravy ČR a Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze si vás dovoluji pozvat na mezinárodní veletrh COMPUTEX TAIPEI 2024, největším veletrhu ICT v Asii a druhém největším na světě. Bude se konat v Taipei Nangang Exhibition Center od 4. června do 7. června 2024. COMPUTEX se letos zaměřuje na: “AI Computing”, “Advanced Connectivity”, “Future Mobility”, “Immersive Reality”, “Innovations” a “Sustainability”. Mezi nové výstavy patří výpočetní technika umělé inteligence a integrace systému, komponenty a bateriové úložiště energie a chytrá mobilita.

Aktuální informace naleznete na oficiálních webových stránkách: COMPUTEX TAIPEI 2024

Na podporu účasti na tomto veletrhu nabízíme následující pobídkové balíčky. Upozorňujeme, že nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.

cid:<a href=

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte prosím přiložený formulář "company profile" a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Pro další informace nás neváhejte kontaktovat: Tereza Šafářová, Ekonomické oddělení, Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, tel.: (+420) 234 722 021 nebo Martin Natafaluši: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět