International Salon for Digital Transformation, Startups, and Technology in Africa and the Middle East "BIGTECH"

Tunis
26. - 29. červen 2024 08:00 - 17:00

Dovolujeme si vás pozvat na International Salon for Digital Transformation, Startups, and Technology in Africa and the Middle East (také známy pod názvem "BIGTECH"), který se bude konat od 26. do 29. června 2024 na výstavišti Kram Tunis v Tunisku.

Tato akce bude věnována tématu Artificial Intelligence and Comprehensive Digital Transformation (umělá inteligence a komplexní digitální transformace).

Cílem veletrhu je vytvářet sítě mezi aktéry v oblasti technologií, průmyslníky, investory, nově vznikajícími institucemi a národními a mezinárodními organizacemi.

Očekává se, že se tohoto zasedání zúčastní více než 300 vystavovatelů a 20 000 návštěvníků z mnoha zemí a bude uspořádáno přes 130 seminářů, panelových diskuzí a workshopů, pět paralelních akcí, zejména osmé zasedání the Tunisia Digital Summit (tuniský digitální summit)” a třetí ročník the Africa Start-up Summit (Africký Start-up Summitu).

Další informace o této události naleznete na webových stránkách pořadatele BIGTECH AFRICA nebo v oficiálních dokumentech níže. 

V případě zájmu nebo dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

BIGTECH_2024-Co-located_events.pdf

Plaquette_BIGTECH_ENG.pdf

BIGTECH_KPI_chiffres.pdf

Concept_Note_BIGTECH.pdf

Zpět