WTO - prověrky obchodní politiky

Výzva k upozornění na překážky v obchodu v rámci prověrek WTO.

 

V 1. pololetí příštího roku proběhnou v rámci WTO pravidelné prověrky obchodní politiky (nebo příprava na tyto prověrky) na následující země:

  • Austrálie
  • Japonsko
  • Zimbabwe
  • Macao, Čína
  • Indie

V rámci těchto prověrek je možné upozornit na překážky, se kterými se vývozci a investoři v uvedených zemích setkávají, a dotázat se představitelů příslušných zemí na jejich řešení. Dotazy a připomínky přednáší během prověrek EU jako celek, čímž se zvyšuje jejich váha.  Ministerstova průmyslu a obchodu ČR proto doporučuje, aby firmy danou příležitost využily a své připomínky vznesly. MPO je následně předá Evropské komisi, aby je mohla využít ve svém vystoupení.

Připomínky posílejte na e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 21. ledna 2020.

Sabina Tančevová
/
kategorie Informace z teritoria
zpět