VELVYSLANECTVÍ ŠPANĚLSKA - investiční příležitost ve Španělsku - SCHNEIDER ELECTRIC.

Dovolujeme si  Vás informovat o průmyslé investiční příležitosti ve Španělsku. Jedná se o průmyslový závod dosud provozovaný společností SCHNEIDER ELECTRIC, který již nebude využíván z důvodu stěhování uvedené firmy a tedy zůstane volný pro potenciální investory.

Tento průmyslový závod se dosud zabývá výrobou špičkové technologie pro distribuci elektrické energie. Závod se nachází ve městě Griñón (27 km od Madridu), v oblasti s výborným dopravním spojením, a zahrnuje celkovou plochu 31 215 m2, dostupnost základního vybavení (voda, elektrická rozvodna, plyn, optické vlákno a soukromý bezpečnostní okruh), sklad, kanceláře a vybavení ve velmi dobrém stavu, nakládací rampy a 3 mostové jeřáby. Zde naleznete upoutávku s podrobnými informacemi o areálu.

Zájemci o bližší informace mohou kontaktovat VELVYSLANECTVÍ  ŠPANĚLSKA - EKONOMICKOU  A  OBCHODNÍ  KANCELÁŘ emailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Velmi rádi poskytneme případným zájemcům další informace a domluvíme pro ně videokonferenční hovor s osobou odpovědnou za tento projekt v našem ústředí v Madridu.

Eliška Ďomin
/
kategorie Informace z teritoria
zpět