POZVÁNKA na TK SP ČR po volební Valné hromadě

Tisková konference na téma KDO POVEDE SP ČR DALŠÍ 4 ROKY - 28. 4. od 14:00, TOP Hotel Praha.

Vážené kolegyně a kolegové,

dovoluji si vás pozvat na setkání s novým vedením Svazu průmyslu a dopravy ČR po skončení jeho volební valné hromady, a to 28. 4. od 14 hodin v TOP Hotel Praha.

O účast v předsednictvu se uchází řada významných osobností tuzemského byznysu, zástupci významných společností jako jsou ČEZ, ŠKODA AUTO, Arcelor Mittal, IBM a mnoha dalších.  O účast ve vedení  SP ČR mají zájem i osobnosti svazů a asociací zastupujících chemický, automobilový, elektrotechnický průmysl a další obory.

O tom, kdo se skutečně stane členem představenstva, kdo bude prezidentem a viceprezidenty na další čtyřleté období, rozhodne Valná hromada SP ČR složená z delegátů svazů a asociací a individuálních členských firem.

Nové vedení SP ČR bude poprvé představeno na tiskové konferenci, na kterou jste srdečně zváni / viz příloha /.

Představí na ní své vize – zhodnotí fungování vlády, vztah k odborům, vyjádří se k hlavním oblastem zájmu tuzemských zaměstnavatelů, zahrnující legislativu, trh práce, energetiku, výzkum, vývoj a inovace, zahraniční obchod aj. Nové vedené SP ČR odpoví i na vaše dotazy k aktuálnímu dění v ČR a ve světě.

K dispozici budou i vybrané údaje z aktuálního konjunkturálního šetření SP ČR a ČNB, zahrnující očekávání vývoje mezd, zaměstnanosti, zakázek firem aj. Podrobnosti najdete v pozvánce.

Prosíme o potvrzení vaší účasti nejpozději v pondělí 27. 4. dopoledne na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Jiří Janda
/
kategorie Akce pro novináře
zpět