Pozvánka na GreenTech Global Forum v Římě

Řím
16. - 17. září 2024 08:00 - 17:00

Dovolujeme si Vás informovat o konání mezinárodního business fóra "GreenTech Global Forum", která se uskuteční ve dnech 16. - 17. 9. 2024 v Římě. Akce, která se koná pod záštitou italského ministerstva zahraničních věcí a dalších institucí, se účastní zástupci průmyslových klastrů, velkých společností, investičních fondů, rozvojových agentur i ekonomičtí diplomaté.

Fórum je zaměřeno na oblast energetiky a smart cities – především na špičkové technologie, zelenou energetiku, e-mobilitu, cirkulární ekonomiku a služby pro občany. Na programu budou diskusní panely, workshopy a networkingová setkání, na nichž budou mít účastníci možnost představit své projekty. Akce se mj. zúčastní velké italské firmy v oblasti energetiky, včetně ENI a ENEL, mobility a smart cities.

Zájemci z řad českých firem mohou adresovat své dotazy v angličtině nebo češtině na pana Andreu Romagnoli, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., z Lazio Innoa, spoluorganizátora akce.

Zpět