Česko-irácké podnikatelské fórum s premiérem Iráku

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR (Na Františku 32
Praha 1)
9. květen 2024 13:30 - 15:00

Svaz průmyslu a dopravy ČR a Česko-irácká podnikatelská rada si Vás dovoluje pozvat na setkání a briefing s předsedou vlády Iráku, panem Mohammedem Shia‘ AI Sudani, který bude dne 9. května 2024 na oficiální návštěvě ČR a rád by se krátce setkal s českými firmami, které mají zájem o spolupráci s Irákem.

Toto setkání by se uskutečnilo 9. května od 13:45 hod. v zasedacím sále Ministerstva průmyslu a obchodu ČR (Na Františku 32, Praha 1).

Firmám, které potvrdí zájem, budeme program a další organizační pokyny průběžně upřesňovat.

V případě zájmu vás prosíme o registraci přes link zde.

Uzávěrka registrací pro toto setkání je 7. května 2024 do 17:00 hod.

Perspektivní oblasti pro firmy a vzájemnou spolupráci v obou zemích jsou zejména oblasti zemědělské techniky, technologie pro vodu, energetiku, ropu a plyn.

Účastnické firmy budou mít jedinečnou příležitost využít pozitivního vlivu politické delegace, která sebou přináší možnosti setkání s vrcholovými politickými představiteli.

Věříme, že využijete možnosti osobně se zúčastnit jednání o rozvoji obchodní a hospodářské spolupráce mezi Českou republikou a Iráckou republikou, a dozvědět se tak o možnostech potenciální obchodní spolupráce v rozličných sektorech.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (733 643 556).

Zpět