Veřejné zakázky - Snižování administrativní zátěže

online
5. červen 2024 09:00 - 11:00

Svaz průmyslu a dopravy ČR si Vás v rámci projektu „Podpora národního, odvětvového a regionálního sociálního dialogu v ČR“ dovoluje pozvat na online diskusní fórum

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - SNIŽOVÁNÍ ADMINISTRATIVNÍ ZÁTĚŽE

 

V rámci diskusního fóra si stručně zopakujeme základní pravidla zadávání veřejných zakázek z pohledu zadavatelů i uchazečů (fáze zadávání, základní zásady zadávání, druhy zadávacího řízení, kvalifikace, zrušení zadávacího řízení aj.) a řekneme vám, na co si dát pozor. Seznámíme vás i s plánovanými novinkami, jejichž cílem je snížit administrativní zátěž v této oblasti.


DISKUSNÍ OKRUHY

  • zákon o zadávání veřejných zakázek
  • sociálně odpovědné zadávání
  • modernizace zadávání veřejných zakázek
  • budoucnost veřejných zakázek v EU

ČASOVÝ HARMONOGRAM

08:45 – 09:00 připojení účastníků
09:00 – 11:00 prezentace
11:00 – 11:30 diskuse

MODERÁTOR

JUDr. Jitka Hlaváčková – právník, poradce generálního ředitele SP ČR

REALIZACE AKCE

Diskusní fórum bude probíhat online na platformě ZOOM. Není nutná žádná instalace programu. Pro připojení se k diskusnímu fóru pro Vás bude dostačující odkaz, který obdržíte od organizátora akce nejpozději jeden pracovní den před konáním akce na e-mail uvedený v registraci. Účast na diskusním fóru bude umožněna pouze registrovaným osobám.

REGISTRACE

Na setkání se prosím registrujte ZDE nejpozději do 3.6.2024


V případě dotazů se prosím obraťte na organizátora akce Radku Bartíkovou (telefon: 731 411 179 e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Zpět