Česko-emirátské podnikatelské fórum

Na Františku 32
115 00 Praha 1
14. červen 2024 11:00 - 13:00

Svaz průmyslu a dopravy České republiky ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky, Velvyslanectvím České republiky v Abú Dhabí, CzechInvestem a Sdružením pro zahraniční investice (AFI) si vás dovoluje pozvat na Česko-emirátské podnikatelské fórum, které se bude konat 14. 6. 2024 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu ČR (Na Františku 32, 115 00 Praha 1) od 11:00 hod. do 13:00 hod.

Česko-emirátské podnikatelské fórum se bude konat v souvislosti s oficiální návštěvou státního ministra pro zahraniční obchod Spojených arabských emirátů, J.E. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, při příležitosti 1. zasedání Česko-emirátské mezivládní smíšené komise pro hospodářskou spolupráci na Ministerstvu průmyslu a obchodu.

V rámci programu budete mít možnost setkat se s emirátskými firmami primárně z oborů obnovitelských zdrojů, vodohospodářství, obranného a leteckého průmyslu, energetiky, investic a lázeňství.

Program fóra zahájí J.E. Jozef Síkela, ministr průmyslu a obchodu ČR, a zástupci Svazu průmyslu a dopravy ČR a Hospodářské komory ČR, CzechInvestu a Sdružení pro zahraniční investice (AFI).

Registrace na podnikatelské fórum proveďte co možno nejdříve na tomto linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzSbr-vS3i5EbyMW5iqs2DQpWyKqrodlF5uJEc4vF56QA5JA/viewform

Jednacím jazykem bude angličtina. Těšíme se na Vaši účast!

Zpět