Tunisia Investment Forum

hotel Ramada Plaza v Gammarth Tunis
12. - 13. červen 2024

Rádi bychom Vás informovali, že Tuniská agentura na podporu zahraničních investic (FIPA) pod záštitou Ministerstva hospodářství a plánování a ve spolupráci s Evropskou unií pořádá 21. ročník „Tunského investičního fóra“ ( TIF), který se bude konat 12. a 13. června 2024 v hotelu Ramada Plaza v Gammarth v Tunisu.

Letošního ročníku se zúčastní zejména pan Olivér Várhelyi, evropský komisař sousedsví a pan Ioannis Tsakiris, viceprezident Evropské investiční banky.

V rámci působivého tématu „Tunisko: kde se udržitelnost setkává s příležitostí“ se fórum zaměří na potenciál tuniské ekonomiky pro inovace a udržitelné investice. Fórum se zaměřuje na čtyři vysoce hodnotná odvětví – automobilové součástky, farmaceutika, obnovitelné energie, startupy a diaspora – snaží se představit Tunisko jako úrodnou půdu pro investice a udržitelný růst. Další podrobnosti o fóru, programu a způsobu účasti jsou k dispozici na následujících webových stránkách: https://www.tunisiainvestmentforum.tn/ nebo https://inscription.tif2024.com/

Zpět