Mise inovativních společností a startupů do Thajska 2024

5. - 10. srpen 2024

Mise inovativních společností a startupů do Thajska 2024

Agentura CzechTrade, Velvyslanectví ČR v Bangkoku a Velvyslanectví Thajského království v Praze zvou české inovativní technologické firmy a startupy na podnikatelskou misi do Bangkoku a na konferenci Techsauce Global Summit Bangkok 2024.

Mise se uskuteční při příležitosti oslav 50 let vzájemných česko-thajských diplomatických vztahů. Toto významné jubileum podtrhuje dlouhodobě skvělé vztahy mezi oběma zeměmi, které se překlopily do spolupráce ve všech oblastech, včetně té obchodní.

Thajsko je významným hráčem v jihovýchodní Asii. Akce je tak skvělou příležitostí nasbírat informace a zkušenosti, a také potkat se s novými partnery a investory.

PROČ BYSTE SE MĚLI ÚČASTNIT MISE A KONFERENCE TECHSAUCE GLOBAL SUMMIT BANGKOK?

  • Program je plný bloků konferencí, seminářů, workshopů, obchodních setkání, na které obdržíte vstupenky.
  • Kromě zajímavých vystupujících budou na akci přítomny společnosti SCBX, SCG, Siampiwat, Muang Thai Life, Krungthai, CPF.
  • Organizátorem konference je unikátní thajská instituce Techsauce, kterou založili lídři thajských technologických startupů. Právě Techsauce propojuje tyto společnosti, informuje je o trendech a vytváří efektivní ekosystém.
  • Budete moci prezentovat svůj produkt a využít prostory národního stánku, kde bude přítomný thajský zástupce, dále budete moci vystoupit v českém prezentačním bloku.
  • Více informací o konferenci je možné nalézt na www.summit.techsauce.co.

Více informací k akci naleznete na stránkách CzechTrade

Zpět