Česká manažerská asociace nového prezidenta

 V čele profesního sdružení šesti set tuzemských manažerů stanul viceprezident SP ČR Pavel Kafka.  .

 Česká manažerská asociace, profesní sdružení více jak šesti set tuzemských manažerů, má od 2. března 2011 nového prezidenta. Stal se jím ing. Pavel Kafka, dřívější generální ředitel, Skupiny Siemens v ČR, který za svého působení v tomto podniku získal titul Manažer roku 2005. Hlasování se účastnilo všech 15 členů výboru této asociace.

„Přirozeně, že navážeme na úspěšné roky činnosti asociace. Ovšem následující období je plné výzev a bude potřeba posílit oblast vzdělávací a informační. Svět je stále komplexnější, takže se neobejdeme bez důraznějšího akcentu na mezinárodní vazby a na získávání nejlepších manažerských zkušeností ze světa,“ uvedl Pavel Kafka, nový prezident asociace, v jejímž vedení je od roku 2009.

V současnosti je Pavel Kafka viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy ČR. Byl také předsedou Fóra průmyslu a vysokých škol a členem Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace.

Česká manažerská asociaceˇje vedle řady svých aktivit i spoluvyhlašovatelem soutěže Manažer roku, společně se Svazem průmyslu a dopravy ČR, jehož slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 14. dubna na pražském Žofíně.

 

Mostýn Milan
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět