20. ročník soutěže MANAŽER ROKU odstartoval

  Právě probíhají NOMINACE kandidátů, tj. vyhledávání vynikajících manažerů a manažerek. Nominace končí 31. října.

 

Letos již podvacáté budou v dubnu příštího roku vyhlášeni nejlepší manažeři a manažerky roku. Nejprestižnější manažerská soutěž MANAŽER ROKU je nyní v aktuální fází NOMINACE vhodných kandidátů, tj. vyhledávání a poté i hodnocení vynikajících manažerů a manažerek. Nominace skončí 31. října.

 Tato manažerská soutěž má v České republice dobrou tradici. Jejím cílem je nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry ve svém oboru, významné osobnosti managementu, jejich metody a přínos pro rozvoj firem a tím i celé ekonomiky. Jako vždy má silné patrony – jsou jimi tři vyhlašovatelé – Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace.

 Soutěž si jako jedna z mála udržuje vysoký standard výběru a důsledného hodnocení. Ti, kteří projdou několikastupňovým hodnocením, pak budou náležet ke špičce ve svém oboru, ke klubu spolehlivých a elitních manažerů, ke skupině „mozků“ s jasnou vizí v globálním světě.

 Pokud potřebujete poradit s nominacemi, nejrychlejší způsob je zavolat na Českou manažerskou asociaci. Rádi vám zde poskytnou informace.

 Kontakt:

Česká manažerská asociace

E-adresa: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

T: 241 087 325, www.manazerroku

Mostýn Milan
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět