Prezident SP ČR Jaroslav Hanák slaví 60. jubileum

Ve stylovém prostředí Strešovických vozoven blahopřálo oslavenci více jak dvě stě osobností byznysu, politiky a diplomacie.    .

Více jak dvě stě osobností blahopřálo ve čtvrtek 13. prosince Jaroslavu Hanákovi, prezidentovi Svazu průmyslu a dopravy ČR a majiteli prostějovské dopravní společnosti FTL - First Transport Lines, a.s., k jeho životnímu jubileu. Jaroslav Hanák se dožívá 20. prosince šedesáti let.

Oslavenci přišli do pražského Muzea MHD DPP Strešovické vozovny blahopřát ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba, několik náměstků ministrů, nejvyšší zástupci České národní banky a dalších institucí, představitelé podnikatelských a zaměstnavatelských svazů, asociací a komor, majitelé a manažeři podniků, poslanci a velvyslanci zahraničních ambasád v Praze i řada významných osobností.

Oslavy se zúčastnili i pracovníci sekretariátu Svazu průmyslu a dopravy ČR. Svému prezidentovi přáli pevné zdraví, rodinné štěstí, mnoho energie pro prosazování zájmů podnikatelské sféry, úctu politiků a také to, aby si ho zaměstnanci jeho firmy vážili a byli na ni nadále hrdí.

h_k_w

Blahopřát přišel Jaroslavu Hanákovi také ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba.

28_w

Jaroslav Hanák se svou ženou.