Blahopřání J.Hanáka zvolenému prezidentovi republiky

   .

 

Blahopřeji novému prezidentovi republiky Miloši Zemanovi k jeho zvolení občany této země. Je však před ním řada nelehkých úkolů a tuzemský byznys má vůči němu nemalá očekávání.

Nejprve bychom si přáli, aby dokázal uklidnit rozjitřené nálady a snažil se spojit naši společnost, která se rozdělila v názoru na osobu hlavy státu.

To, co potřebujeme, je stabilní politické a legislativní a přívětivější podnikatelské prostředí a osobnost, která se o to bude výrazně zasazovat. Od Miloše Zemana, zkušeného politika a profesionálního ekonoma, očekáváme tudíž intenzivní komunikaci se zástupci průmyslu a jeho vstřícný přístup ke společnému hledání řešení problémů podnikatelů a zaměstnavatelů.

Přáli bychom si také důraznou podporu našeho byznysu na zahraničních trzích a jasnou a konzistentní pozici vůči Evropské unii, jíž bychom se sami nevylučovali z rodiny evropských zemí.

Do další práce přeji úspěchy Karlu Schwarzenbergovi, jehož považuji ho za důstojného soupeře, který dokázal oslovit nemalou část voličů, včetně části podnikatelské sféry.

Mostýn Milan
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět