Soutěž MANAŽER ROKU jde do finále

Ze 72 finalistů soutěže budou 24. dubna oceněni nejlepší manažeři manažerky. Mezi nimi proběhlo i šetření – nejvíce vadí příliš časté změny legislativy.  .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Již 24. dubna budou známi vítězové 21. ročníku soutěže MANAŽER ROKU, kteří budou oznámeni za přítomnosti čtyř stovek dalších manažerů, politiků a médií na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže. Jejími vyhlašovateli jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace, která je zároveň jejím organizátorem.

„Nejlepší manažeři této země jsou nositeli úspěchu a šiřiteli zkušeností a optimismu. Vidím jako zcela zásadní vyzdvihnout a zviditelnit je prostřednictvím prestižní soutěže MANAŽER ROKU. Jsou naším národním pokladem a tak bychom se k nim měli chovat,“ řekl k soutěži Jaroslav Hanák, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR.

„Myslím, že právě v této nelehké ekonomické situaci – která se oproti nedávné minulosti určitě podstatně nezlepšila – je potřeba ocenit ty, kdo udržují zaměstnanost v naší zemi a celou naši ekonomiku v chodu. Zaslouží si, abychom jim dali najevo, že si jejich práce vážíme,“ uvedl dále Jan Wiesner, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR.

„Za jednu z hlavních charakteristik soutěže MANAŽER ROKU považuji dvoukolové hodnocení soutěžících dvěma nezávislými komisemi, Hodnotitelskou a Národní. I to přispívá k prestiži této nejpropracovanější manažerské soutěže v České republice,“ uvedl Pavel Kafka, prezident Česká manažerská asociace.

Další informace najdete na webové stránce soutěže MANAŽER ROKU www.manazerroku.cz

Přehledy finalistů – tabulky a další informace o finalistech 21. ročníku soutěže

www.manazerroku.cz/tz-finaliste-21-rocniku-souteze-manazer-roku-kdo-jsou/

Výsledky šetření mezi finalisty 21. ročníku soutěže