Podnikatelská mise s premiérem do Singapuru, Thajska a Indie

Zveme Vás k účasti v podnikatelské delegaci do Singapuru, Thajska a Indie.
 

Svaz průmyslu pořádá podnikatelskou misi, která doprovodí od 13. do18. ledna 2019 premiéra Andreje Babiše do Singapuru, Thajska a Indie. 

Podle předběžného rámcového programu navštíví delegace Singapur, Bangkok a Indii, kde se ve svazovém státě Gudžarát zúčastní mezinárodního fóra/veletrhu s názvem Vibrant Gujarat Global Summit 2019. Česká republika je jednou z partnerských zemí na tomto summitu. Svaz průmyslu a dopravy ČR zorganizuje ve spolupráci s velvyslanectvími ČR v Jakartě, v Bangkoku a v Dillí a se zástupci CzechTrade a s místními partnerskými organizacemi jednání s místními firmami a akce, kde budou mít české firmy příležitost prezentovat své výrobky, technologie a inovace zainteresovaným místním partnerům, a další program. Příležitost se naskýtá také zájemcům o aktivní prezentaci v pavilonu ČR na summitu v Gudžarátu.
 
Účast v delegaci doporučujeme zejména firmám, které mají v těchto zemích rozpracované projekty. Dále firmám ze sektoru strojírenského, energetiky, dopravní infrastruktury, ICT, automobilového průmyslu, leteckého, obranného, elektronického, zdravotnického, farmaceutického, těžebního, sklářského průmyslu, zemědělského a vodohospodářského.
 
Pokud jde o účast na Vibrant Gujarat Global Summit, každý z členů podnikatelské mise bude muset mít vlastní registraci. Tato registrace umožní nejen vstup na summit, avšak také přístup k informacím vyhrazeným pro jeho účastníky. Výhodou registrace je, že si každý bude moci prohlédnout své případné protějšky a plánovat napřímo s nimi obchodní schůzky B2B. Z uplynulých ročníků lze odvodit, že summit se zúčastní nejen klíčové indické firmy, avšak také firmy ze zahraničí. Veškeré informace týkající se summitu jsou na www. https://vibrantgujarat.com/ a budou dále upřesňovány po uzávěrce závazných přihlášek.

 
Uzávěrka závazných přihlášek je ve středu 12. prosince 2018.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je pro členské firmy 46.000,- Kč a pro nečlenské 48.300,- Kč. Cena zahrnuje ubytování v hotelích, místní transfery, společenské akce a občerstvení, zápis do oficiálního katalogu mise a jeho výrobu, vízový poplatek a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty (přeprava vládním speciálem je zdarma).

Pozvánka s dalšími informacemi a s rámcovým programem ke stažení zde.

  Závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář, který naleznete v odkaze zde: https://registrace.spcr.cz/?eventId=693&controller=event&task=individualRegister

Prosíme také o vyplnění jednoho vzorového snímku v Powerpointu. Bude sloužit pro prezentaci podnikatelské delegace na podnikatelském fóru.

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Mgr. Sabina Tančevová (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Bližší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 402.
 

 

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět