Food Taipei Mega Shows 2024

Taipei Nangang Exhibition
26. - 29. červen 2024

Dovolujeme si Vás pozvat na Food Taipei Mega Shows 2024, které se konají v Taipei Nangang Exhibition Center od 26. června do 29. června 2024. Souběžně se zde konají veletrhy, které se zaměřují na různé oblasti potravinářského průmyslu. Aktuální informace naleznete na jejich příslušných webových stránkách.

FOOD TAIPEI (Mezinárodní potravinářská výstava v Tchajpeji) s následujícím zaměřením:
čerstvé ovoce a zelenina, konzervované ovoce a zelenina, drůbež, mořské plody, maso a zpracované masné výrobky, jedlé oleje, mléčné výrobky, biopotraviny a vegetariánské potraviny, mražené polotovary, konzervované potraviny, pečené potraviny, sušenky, víno a likéry, káva a čaj, džusy a nealkoholické nápoje, ochucovadla (koření, omáčky) a cukrovinky, zmrzlina.
https://www.foodtaipei.com.tw/en/index.html

 FOODTECH TAIPEI (Mezinárodní výstava potravinářských strojů v Tchajpeji) s následujícím zaměřením:

zařízení, komponenty a technologie pro zpracování a skladování potravin a nápojů

TAIPEI PACK
(Mezinárodní výstava obalového průmyslu v Tchajpeji) s následujícím zaměřením:
balicí stroje a materiály, plnicí/těsnicí/vážicí stroje, zařízení pro kontrolu materiálu, vakuové balicí stroje, papírové a kartonové obaly

TAIWAN HORECA
(Mezinárodní výstava hotelů, restaurací a cateringu na Tchaj-wanu) s následujícím zaměřením:
zařízení a příslušenství pro stravování v hotelech a restauracích, zařízení pro likvidaci a sanitaci v potravinářském průmyslu, nádobí a kuchyňské potřeby, pokladní/objednávkový systém pro restaurace, vybavení a služby prádelen, chladicí zařízení, chytré gastronomické vybavení


Na podporu účasti na těchto veletrzích Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze nabízí pobídkové balíčky. Upozorňujeme, že nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte prosím přiložený formulář "company profile" a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Pro další informace se můžete obrátit na paní Terezu Šafářovou, Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, Tel.: (+420) 234 722 021, emailové kontakty výše. 
Zpět