Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy - 4Q/2019

Do Svazu průmyslu vstoupily: ALTECH, spol. s r.o.; bfz o.p.s.; CE Industries; CEDES Logistik; Damaris solutions s.r.o.; Squire Patton Boggs s.r.o., advokátní kancelář; MICROSOFT s.r.o.; Seznam.cz, a.s.; Strojconsult Litvínov a PBS Group.

"V roce 2019 se počet našich individuálních členů vyšplhal nad 150. Těší mě, že se našimi členy stávají zajímavé a silné firmy a organizace,"  říká generální ředitelka SP ČR Dagmar Kuchtová.

ALTECH, spol. s r.o.
Firma se od počátku své existence v roce 1992 zabývá návrhem, výrobou a prodejem kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro imobilní osoby.

bfz o.p.s.
Společnost nabízí moderní vzdělávání pro Průmysl 4.0. Dodávky LMS systémů, e-learningu a virtuálních učeben.

CEDES Logistik
Poskytuje efektivní logistická řešení, která pomáhají optimalizovat procesy skladování a distribuce farmaceutických produktů.

CE Industries
CEI zprostředkovává prodej širokého portfolia výrobků a služeb z České republiky na zahraniční trhy. Svým klientům nabízí různé druhy spolupráce, jako poradenství, outsourcing atd.

Damaris Solutions s.r.o.
Damaris je na straně zákazníků, kteří chtějí smysluplně využívat energii z odpadů. Poskytuje kvalitní a zodpovědnou podporu při posouzení záměru, projektové přípravě a řízení realizace.

Squire Patton Boggs s.r.o., advokátní kancelář
Advokátní kancelář s 30letou historií na trhu známá zejména pro svojí prominentní arbitrážní a litigační praxi. Mimo jiné založila českou alianci Blockchain Connect, zabývá se umělou inteligencí, digitální transformací a třeba otázkami Brexitu.

MICROSOFT s.r.o.
Společnost se zabývá se vývojem software a jiných IT produktů. Jejím cílem je pomáhat lidem a firmám plně využít jejich potenciál.

Seznam.cz, a.s.
Začínal jako český vyhledávač v roce 1996, dnes má celé portfolio služeb, včetně e-mailu, map a vlastní televizní stanice.

Strojconsult Litvínov
Průmyslový servis pro opravu nebo renovaci části strojů, které jsou zbytečně často nahrazovány novými díly bez patřičné povrchové úpravy.

PBS Group
PBS Group, a.s. je díky své více než 200leté tradici, unikátnímu know-how a flexibilnímu přístupu uznávaným strojírenským partnerem na světových trzích letectví, energetiky, kryogeniky a přesného lití.

Gbelec Ondřej
/
kategorie Z členské základny
zpět