Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy - 2Q/2020

Do Svazu průmyslu vstoupily: 3DWiser, s. r. o.; BeePartner, s. r. o.; Ekoslide, s. r. o.; European Investment Bank; KARO INVEST, a. s.; Ochrana podzemních vod, s. r. o.; PasserInvest Group, a. s.

"Velmi ráda vítám ve Svazu průmyslu úspěšné a zajímavé firmy jako naše nové členy. Jako ostatní mají možnost zapojit se do jeho expertních týmů a aktivit. Věřím, že do nich zapojí úspěšně," říká generální ředitelka SP ČR Dagmar Kuchtová. 

3DWiser, s. r. o.
Český specialista na 3D tisk, 3D skenování a post-processing nabízí profesionální služby na dynamicky se rozvíjejícím trhu 3D technologií.

BeePartner, s. r. o.
Česká poradenská společnost, jejíž služby strategického plánování, projektového a dotačního managementu s přidanou hodnotou využívají klienti veřejné, soukromé i akademické sféry.

Ekoslide, s. r. o.
Česká firma specializující se na vývoj, výrobu a prodej vlastního válečkového zařízení pro železnice a vlečky. Její patenty jsou registrované v různých zemích světa.

European Investment Bank
Stálice mezi evropskými institucemi, jejímž hlavním účelem je poskytování dlouhodobých půjček na kapitálové investice subjektům ze soukromého i veřejného sektoru.

KARO INVEST, a. s.
KARO INVEST, a. s. je holdingová matka skupiny KARO, která se zabývá ekologicky šetrným strojním zpracováním hovězích a buvolích usní. KARO svou produkci orientuje na výrobce nábytku.

Ochrana podzemních vod, s. r. o.
Již od roku 1991 poskytuje služby v oborech geologie, ekologie a ochrany životního prostředí. Její hlavní náplní jsou průzkumy a sanace znečištění v horninovém prostředí.

PasserInvest Group, a. s.
Přední česká investiční a developerská společnost, která má za téměř 30 let existence řadu zkušeností s výstavbou rezidenčních, administrativních a komerčních budov.

Gbelec Ondřej
/
kategorie Z členské základny
zpět