Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy - 1Q/2019

Do Svazu průmyslu vstoupily: Asociace pro elektronickou komerci, z.s.; CEREPA, a.s.; Český plynárenský svaz; E.ON Distribuce, a.s.; KOMFI, s.r.o.; Kooperace.cz s.r.o.; Optimont 2000, s.r.o.; Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s.; T Machinery a.s.; Ventos Energy Solutions, a.s. a Vinařství sv. Barbora s.r.o.

Asociace pro elektronickou komerci, z.s.
Asociace je sdružením více než 550 firem, podnikatelů a odborníků v oboru e-commerce. Jejím cílem je soustavně podporovat rozvoj elektronického obchodování v České republice.

CEREPA, a.s.
Historie této papírny sahá do roku 1675. Firma se nyní zaměřuje na výrobu papíru pro hygienu. Vedle vlastního portfolia produktů vyrábí také mimo jiné pro privátní značky obchodních řetězců.

Český plynárenský svaz
Původně individuální a nyní kolektivní člen SP ČR zaštiťuje přes 500 členů, kterými jsou jak odborná sdružení a firmy, tak i individuální odborníci působící v odvětví plynárenství.

E.ON Distribuce, a.s.
Provozovatel distribuční sítě energií spravuje a rozvíjí elektrickou soustavu na jihu Moravy a v jižních Čechách. Zde je držitelem licence také na distribuci zemního plynu.

KOMFI, s.r.o.
Z původní malé konstrukční kanceláře jednoúčelových strojů, se firma rozvinula ve světového výrobce profesionálních laminátorů a lakovacích strojů. Ve svých čtyřech provozovnách zaměstnává 200 lidí.

Kooperace.cz s.r.o.
Společnost pomáhá malým a středním strojírenským podnikům co nejefektivněji využít nebo sdílet jejich kapacity. Současně pro ně hledá řešení, jak získat nové či lukrativnější zakázky.

Optimont 2000, s.r.o.
Hnojnická firma se více než 20 let zabývá tvářením a lisováním kovů a kovoobráběním. Ve své firmě nedaleko Frýdku-Místku nyní zaměstnává 135 lidí.

Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s.
Největší vodárenská společnost v Moravskoslezském kraji zásobuje pitnou vodou více než 730 tisíc domácností. Provozuje také 65 čistíren odpadních vod.

T Machinery a.s.
Výrobně-engineeringová firma se jako jediná v ČR specializuje na vývoj, výrobu a dodávky důlního zařízení. Až 95 procent její produkce směřuje na zahraniční trhy.

Ventos Energy Solutions, a.s.
Společnost na českém trhu působí od roku 1993. Zákazníkům poskytuje komplexní služby v oblasti vytápění, zpětného využívání tepla, vzduchotechniky a klimatizace.

Vinařství sv. Barbora s.r.o.
Mladé vinařství navazuje na tradici pěstování révy vinné v bývalé hornické oblasti v Ratíškovicích. K výrobě vín využívá nejmodernější technologie a současně se drží tradičních postupů.

Gbelec Ondřej
/
kategorie Z členské základny
zpět