Přihlaste se do Ceny za Průmysl 4.0 2024

Pátý ročník soutěže Ceny za Průmysl 4.0 letos poprvé porovnají české a slovenské projekty.

banner cena P4.0 2024 česká verze v3

PROČ VYHLAŠUJEME SOUTĚŽ

Svaz průmyslu a dopravy ČR vyhlašuje již pátý ročník soutěže o Cenu za Průmysl 4.0. V letošním roce se na organizaci soutěže podílí také Slovenská aliancia pre inovatívnu ekonomiku - SAPIE a celá soutěž tak bude česko-slovenská pod značkou Ligy pro digitální růst. Budou oceněny projekty a řešení firem, které s pomocí pokročilých technologií v souladu se základními atributy konceptu Průmyslu 4.0 získávají konkurenční výhody a stávají se inspirací ve svých oborech. Takové firmy také svým příkladem pomáhají vytvářet prostředí pro širší zavádění prvků Průmyslu 4.0 do českého a slovenského průmyslu.
Soutěží chceme také popularizovat český a slovenský průmysl a profilovat ho jako moderní a inovativní. Firmám navíc příklady vybraných projektů přinesou inspiraci a budou je motivovat ke sledování trendů a zavádění moderních technologií, prvků Průmyslu 4.0. Hlavním partnerem Ceny za Průmysl 4.0 je T-Mobile.

KDO SE DO SOUTĚŽE MŮŽE PŘIHLÁSIT

Do soutěže se může přihlásit firma/živnostník se zajímavým inovativním projektem nebo technickým řešením, které využívá nebo umožňuje implementaci jednotlivých prvků Průmyslu 4.0 a je v souladu s celkovou digitální transformací firmy. Podmínkou pro obě kategorie je uskutečnění projektu v letech 2023, nebo 2024.
Cena je vyhlašována ve dvou kategoriích:
1. Implementace ve vlastní firmě (Řešení ve vlastní firmě) - přihlašuje provozovatel
2. Integrátor (Produkt pro koncové zákazníky) - přihlašuje autor řešení, poskytovatel služeb nebo systémový integrátor. Autor nebo poskytovatel řešení musí doložit referenci u konkrétního provozovatele.

V každé kategorii vybere odborná porota dva vítěze – jednoho za Česko a jednoho za Slovensko, ze kterých vybere jednoho celkového vítěze Ceny za Průmysl 4.0 za rok 2024.

Přihlášky s popisem projektu posílejte prostřednictvím formuláře zde.

KDE SE BUDOU VÝSLEDKY VYHLAŠOVAT

Svaz průmyslu společně se SAPIE vyhlásí nejlepší projekty na společné prestižní akci v Brně v říjnu 2024. Ocenění získají projekty a řešení, která vybere odborná porota. Předání ocenění nejlepším projektům proběhne za přítomnosti zástupců vlády a špiček v oboru. Prostor bude také na veřejnou prezentaci oceněných řešení.

kategorie Aktuálně
zpět