Podnikatelská mise s předsedou vlády do Maroka

Svaz průmyslu a dopravy Vás zve k účasti v podnikatelské delegaci, která bude doprovázet předsedu vlády ČR pana Andreje Babiše při návštěvě Marockého království, a to ve dnech 4. a 5. prosince 2018.

Podle předběžného rámcového programu navštíví delegace hlavní město Rabat a Casablanku. Svaz průmyslu a dopravy ČR zorganizuje ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR a s kanceláří CzechTrade a místním partnerem podnikatelské fórum a B2B jednání v Casablance, kde budou mít české firmy příležitost prezentovat své výrobky a technologie zainteresovaným místním partnerům a další program.

Účast v delegaci doporučujeme zejména firmám, které mají v Maroku rozpracované projekty. Dále také firmám ze sektoru energetiky, dopravní infrastruktury, automobilového, leteckého, elektrotechnického, zdravotnického, farmaceutického, těžebního a zemědělského průmyslu.
 
Uzávěrka závazných přihlášek je v úterý 13. listopadu 2018.
 
Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je pro členské firmy 26.200,- Kč a pro nečlenské 27.500,- Kč. Cena zahrnuje ubytování v hotelu, místní transfery, pronájem prostor a audio/video techniky pro konání podnikatelského fóra, společenské akce a občerstvení, zápis do oficiálního katalogu mise a jeho výrobu a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty (přeprava vládním speciálem je zdarma).

Pozvánku s rámcovým programem a dalšími informacemi najdete zde.

Závaznou přihlášku k vyplnění najdete zde.
Podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář, který nejdete v odkaze zde.

Prosíme také o vyplnění jednoho snímku v Powerpointu. Vzor snímku zde. Bude sloužit pro prezentaci podnikatelské delegace na podnikatelském fóru.

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Mgr. Sabina Tančevová (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Bližší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 402.

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět