Heimstaden rozdá svým zákazníkům přes 40 tisíc respirátorů

Největší pronajímatel bytů v Česku, švédská společnost Heimstaden, rozesílá od pondělí 22. 3. do všech svých domácností spolu se zákaznickým časopisem i respirátor FFP 2. Firma chce i touto formou pomoci ochránit své zákazníky před onemocněním COVID – 19.

Téměř 42 tisíc respirátorů poputuje do všech nájemních bytů společnosti Heimstaden v Moravskoslezském kraji. „Jedná se o respirátory s certifikací a CZ normou. Věříme, že i touto praktickou pomocí usnadníme našim zákazníkům překonání těchto velmi obtížných dnů,“ říká generální ředitel Heimstaden Jan Rafaj.

Respirátory budou distribuovány spolu s časopisem pro nájemníky, ve kterém jsou rady, jak se během pandemie chovat.

Časopis je zaměřený na bydlení, nabízí spoustu tipů pro zkrášlení domova a taky užitečné kontakty. V prestižní soutěži Czech Top 100 v odvětví “Obchod a služby” a v absolutním pořadí se umístil na třetím místě, v kategorii informační magazín.

Heimstaden intenzivně chrání své zákazníky po celou dobu pandemie COVID-19. Pravidelně desinfikuje společné prostory a výtahy v nájemních domech, pravidelně testuje své zaměstnance a chrání je všemi požadovanými pomůckami. Zároveň firma zavedla řadu bezkontaktních služeb. V současné době také pomáhá s registrací na očkování svým nejstarším zákazníkům.

kategorie Z členské základny
zpět