Akce v Pardubickém kraji

Regionální zastoupení SP ČR samo připravuje či úzce spolupracuje na řadě akcí určených zejména pro členské firmy Svazu, ale i pro další zájemce z řad zaměstnavatelů či sociálních partnerů.

 

Těšit se můžete například na Veletrh pracovních příležitostí v Pardubicích, populární TECHNOhrátky nebo na vyhlášení regionálního kola soutěže „Hledáme nejlepšího mladého chemika“.

Vyhlášení regionálního kola Hledáme nejlepšího mladého chemika

Slavnostní vyhlášení výsledků všech kategorií soutěže se uskuteční v rámci zábavného odpoledne. Kromě předání atraktivních cen a bohatého doprovodného programu se dozvíme i jména těch soutěžících, kteří postoupili do celostátního finále jednotlivců, které pořádá 13. 6. 2017 Fakulta chemicko-technologická Univerzity Pardubice ve spolupráci se Svazem chemického průmyslu ČR a MŠMT.

Pořádá: SPŠCH Pardubice a partneři
Termín: 15. 3. 2017 
Místo: ABC Klub Na Olšinkách v Pardubicích

Populární TECHNOhrátky v březnu zavítají do Poličky a Lanškrouna

Osvětové a motivační TECHNOhrátky budou 15. 3. hostit Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Polička a 29. 3. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Lanškroun. Pro týmy žáků základních škol a jejich doprovod je opět připraven zajímavý a nabitý program zakončený soutěží o sladké ceny.

Termín: 15. března 2017 od 9:00
Místo: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Polička
Termín: 29. března 2017 od 9:00
Místo: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Lanškroun
Více...

 Veletrh pracovních příležitostí, Pardubice 2017

Ve středu 26. dubna 2017 se bude konat již 2. ročník největší přehlídky firem v Pardubicích. Na jednom místě se představí desítky firem nejen z Pardubického kraje. V rámci této akce budou mít návštěvníci jedinečnou příležitost zeptat se přímo personalistů jednotlivých firem na možnosti uplatnění společně s nabídkou volných pracovních míst.

Veletrh je určen pro: 

  • Budoucí absolventy gymnázií, středních odborných škol a středních odborných učilišť, tj. žáků 3. a 4. ročníků, vyšších odborných škol a studentů vysoké školy Univerzity Pardubice.

  • Pro studenty hledající stáže, odborné praxe, brigády, náměty pro vypracováníabsolventských prací (bakalářské a diplomové práce) ve firmách.

  • Pro širokou veřejnost hledající nové možnosti na trhu práce.

Termín: 26. dubna 2017, 9:00-18:00
Místo: Atrium Palác Pardubice, Masarykovo náměstí 2799, Pardubice
Více...

David Vondrák
/
kategorie Svaz v regionech
zpět