Konference k obchodním příležitostem v zemích Východního partnerství a Střední Asie

Rádi bychom Vás pozvali na konferenci Business Opportunities in Energy and Connectivity: Eastern Partnership and Central Asia, která se bude věnovat obchodním příležitostem v zemích Východního partnerství a Střední Asie. Konference se zaměří především na aktuální investiční projekty v oblasti energetiky a dopravy, které skýtají možnosti pro účast soukromého sektoru. Na konferenci budou také představeny plány na budoucí modernizační projekty především v souvislosti s dekarbonizací, obnovitelnými zdroji a digitalizací.

Konference se uskuteční 18. května od 9:30 prostřednictvím on-line platformy Eventtia. Na akci vystoupí ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček, náměstci ministra průmyslu a obchodu a dopravy, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy František Chaloupecký, zástupci Evropské komise (DG NEAR, DG ENER) a v neposlední řadě vysocí představitelé jednotlivých států Východního partnerství a Střední Asie. Konferenci pořádá Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci s Ministerstvem dopravy, Evropskou komisí a Svazem průmyslu a dopravy.

Předběžná verze programu je k dispozici ke stažení na tomto odkazu. Pro aktuální změny a potrzené řečníky pak doporučujeme sledovat oficiální stránku konference na platformě Eventtia, na které také probíhá registrace. Účastníci budou mít možnost klást dotazy písemnou formou.
Tomáš Hodač
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět