Podnikatelská mise na Ukrajinu s místopředsedou vlády

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti na podnikatelské misi, která bude doprovázet místopředsedu vlády, ministra průmyslu a obchodu a ministra dopravy ČR Karla Havlíčka na Ukrajinu. Mise se uskuteční ve dnech 19. až 20. října 2021 a společně ji organizují Svaz průmyslu a dopravy a Komora pro hospodářské styky se zeměmi SNS. Podnikatelskou delegaci povede za Svaz průmyslu a dopravy prezident Jaroslav Hanák a za Komoru SNS předseda představenstva František Masopust.

Hlavním bodem cesty bude podnikatelské fórum, které se uskuteční v Kyjevě a na které budou přizvány firmy oslovené místní partnerskou komorou. Fórum zahájí místopředseda vlády Karel Havlíček za účasti svého protějšku. Podnikatelé dostanou také možnost zúčastnit se plenárního zasedání 9. zasedání česko-ukrajinské Mezivládní komise pro hospodářskou, průmyslovou a vědeckotechnickou spolupráci či jednání s některými členy ukrajinské vlády (dle aktuálních možností a oborového zaměření firmy).

Předběžný rámcový program: 

úterý, 19. 10.
  • odlet z Prahy do Kyjeva
  • oficiální program v Kyjevě včetně podnikatelského fóra a B2B jednání
  • společenský podnik oficiální a podnikatelské delegace
středa, 20. 10.
  • oficiální program v Kyjevě – plenární zasedání MVK, jednání s některými členy ukrajinské vlády společně s vybranými účastníky doprovodné podnikatelské mise
  • odlet z Kyjeva do Prahy ve večerních hodinách

Účast v delegaci doporučujeme firmám působících zejména v těchto oblastech:

civilní letecký průmysl, důlní průmysl, energetika, environmentální technologie, obranný průmysl, stavebnictví a infrastruktura, strojírenství, vodohospodářství, zemědělský a potravinářský průmysl a zdravotnický a farmaceutický průmysl.

Uzávěrka závazných přihlášek je 4. října 2021.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je 18 900,- Kč. Cena zahrnuje ubytování v hotelu, místní transfery, společenské akce, zápis společnosti v oficiálním katalogu mise, občerstvení a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníků SP ČR a Komory SNS během cesty. Přeprava vládním speciálem je zdarma. Na Ukrajině neplatí pro občany ČR/EU vízová povinnost.

Pro přihlášení na misi je potřeba:

  • Vyplnit on-line registrační formulář s profilem firmy pod tímto odkazem
  • Zaslat podepsanou a naskenovanou přihlášku na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Pro společné představení Vaší společnosti na podnikatelských fórech zaslat vyplněný vzorový snímek prezentace (v angličtině).
  • Uzávěrka přihlášek na misi - vzhledem k očekávanému zájmu o účast a v zájmu kvalitní přípravy programu prosíme o Vaši registraci co nejdříve. V případě naplnění kapacity vládního speciálu organizátoři upřednostní členské firmy SP ČR a Komory SNS.

Výběr místních firem pro B2B bude probíhat na základě Vámi dodaných profilů a informací o Vaší firmě. Prosíme proto o konkrétní upřesnění Vašich zájmů a případně i rozjednaných projektů v příslušných kolonkách přihlášky. Tyto informace slouží také jako podklad pro doprovázeného představitele státu.  

Při vyplňování profilu mějte prosím na paměti, že údaje budou použity pro výrobu tištěného katalogu mise, jehož cílem je co nejlépe druhou stranu seznámit s profily a kontaktními údaji zúčastněných firem. Katalog bude zhotoven v ukrajinštině. Pokud disponujete popisem činnosti Vaší firmy v daném jazyce, zašlete nám ho prosím na uvedenou e-mailovou adresu, v opačném případě bude přeložen text z češtiny. Výrobu katalogu zajišťuje firma Copy General, jejíž zástupce Vás bude kontaktovat ohledně dodání loga společnosti v tiskové kvalitě, fotografie účastníka v pasovém formátu a následně s návrhem profilové stránky k autorizaci.

Po obdržení Vaší závazné přihlášky Vám zašleme další pokyny a zálohovou fakturu na účastnický poplatek. Další podklady a informace Vám budeme průběžně zasílat elektronickou poštou.

Kontaktní osoby pro zajištění mise:

Lukáš Martin, tel.: +420 225 279 401, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pavel Kuzin, tel.: +420 776 857 808, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tomáš Hodač
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět