Na cestě ke "Smart Industry"

Nizozemské velvyslanectví v ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Smart Industry Netherlands, IDC a Nizozemsko-česká obchodní komora představili iniciativu, která si klade za cíl přispět k inovačnímu programu České republiky. 

V této souvislosti je organizována řada akcí zaměřených na "Smart Industry". Jejich účelem je sdílení zkušeností, znalostí a informací o dosavadních aktivitách a příkladech dobré praxe v dané problematice.

9.června proběhlo úvodní online setkání (krátké video zde) za účasti nizozemského velvyslance Jeho Excelence Keese J.R. Klompenhouwera a náměstka ministra průmyslu a obchodu ČR Petra Očka, kde byly probírány potřeby podnikatelských subjektů v ČR. Další setkání je naplánováno na 10. září 2020.

Během tohoto setkání 10. září proběhne živě virtuální prohlídka areálu Brainport Industries Campus v Eindhovenu, což je jedno z 41 Smart Industry center (tzv. Field Labs) v Nizozemí.

Představitelé českého průmyslu se mohou zapojit a jsou vyzváni, aby se zapojili do přípravy obsahu návrhu koncepce Smart Industry Czech Republic 2025 a aby se definovaly další praktické kroky na cestě ke Smart Industry. Zde můžete zhlédnout video pozvánku na tuto akci.

Kontakt:
BASTIAAN BROUNS
Director
NCCC Traders by Nature
Gotthardská 6/27
160 00 Prague 6
M (+420) 608 257 740
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 
www.nlchamber.cz

kategorie Z hospodářské politiky
zpět