Nominujte nejlepší manažerky a manažery za rok 2016

Nominace do 24. ročníku prestižní osobnostní soutěže MANAŽER ROKU jsou v plném proudu a vyvrcholí za dva měsíce. Již 20. dubna 2017 se budou v pražském paláci Žofín oceňovat nejúspěšnější manažeři a manažerky za letošní rok. Informace najdete na www.manazerroku.cz.

Svého kandidáta je možné přihlásit prostřednictvím formuláře, který společně s dalšími podrobnostmi najdete na www.manazerroku.cz. Návrhy na nominace do soutěže lze zaslat na adresu České manažerské asociace do konce února 2017.

Vítěz minulého ročníku Ing. Miroslav DVOŘÁK, předseda představenstva a generální ředitel společnosti MOTOR JIKOV GROUP a.s., k soutěži uvedl: „Je to vítaná příležitost porovnání lidí v branži. Pro ty, kteří uspějí, je to určitá odměna a potvrzení toho, že jejich práce a to, co dokázali, snese nejvyšší republikové srovnání“. K významu soutěže se vyjádřila i Manažerka roku, výkonná ředitelka a jednatelka společnosti ALCA PLAST, Ing. Radka PROKOPOVÁ. „Díky soutěži bych chtěla rozšířit povědomí o naší společnosti i mimo oblast, ve které působíme. Ráda bych tím také pomohla při rozhodování všem, kteří stojí před zásadním osobním rozhodnutím, zda podnikat či nikoliv,“ řekla Prokopová. 


Vyhlašovateli soutěže MANAŽER ROKU jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR (www.spcr.cz), Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR (http://kzps.cz) a Česká manažerská asociace (www.cma.cz). Jejím posláním je upozornit na nejschopnější manažerské osobnosti v ČR a inspirovat jejich příběhem. Soutěž je platformou předávání zkušeností, názorů a námětů, kultivující podnikatelské prostředí a pomáhající nalézat cesty k lepší komunikaci mezi soukromým a státním sektorem.

Kontaktní osoba pro získání informací o nominacích:
Ing. Veronika Pávišová
projektový manažer soutěže MANAŽER ROKU
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
mobil: +420 725 353 796
Česká manažerská asociace, Václavské náměstí 21, 113 60 Praha 1, www.cma.cz

Kateřina Pavlíková
/
kategorie Soutěže
zpět