Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy Q1 - Q2 2022

Do Svazu průmyslu vstoupily v první polovině roku 2022: Vysoká škola finanční a správní, a.s.; GasNet, s.r.o.; Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.; SKLÁRNY MORAVIA, a.s.;  AMBIS vysoká škola, a.s.; PTM Invest holding a.s.; Univerzita Karlova; BONATRANS GROUP a.s.; GEOtest, a.s.; PLASMA PLACE s.r.o.; PLASMA LAB s.r.o.; Asociace lesnických a dřevozpracujících podniků; Iron Mountain Česká republika; ROHDE & SCHWARZ-Praha, s.r.o. a KYNDRYL.

Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Soukromá vysoká škola univerzitního typu s ekonomickým zaměřením disponující širokou nabídkou akreditovaných studijních programů. Působí v Praze, Karlových Varech a Mostě.

GasNet, s.r.o.
Provozovatel největší plynárenské distribuční soustavy v České republice se zhruba 80% podílem na distribuci zemního plynu u nás. Spravuje plynovody ve všech regionech ČR kromě Prahy a Jihočeského kraje.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.
Soukromá vysoká škola neuniverzitního typu, jejíž hlavním cílem je podpora malých a středních podniků v regionu se zaměřením na rozvoj business inovací.

SKLÁRNY MORAVIA, a.s.
Tradiční český výrobce obalového skla. V oboru patří nejmenším, dodává však unikátní zákaznické lahve pro prémiový alkohol do celého světa. Historie firmy sídlící ve vesnici Úsobrno sahá až do roku 1827.

AMBIS vysoká škola, a.s.
Největší soukromá vysoká škola v České republice. Od roku 2001 připravila více než 18 tisíc studentů na kariéru v podnikové sféře i ve veřejném sektoru, součást mezinárodní vzdělávací skupiny CONGNOS AG.

PTM Invest holding a.s.
Společnost se věnuje developerským projektům, obchodním příležitostem v průmyslu, finančním trhům, investičním příležitostem na světových trzích Afriky, Evropy, Ameriky a Asie a stavebnictví s vlastní výstavbou halových objektů.

Univerzita Karlova
Jedna z nejstarších světových univerzit, založená Karlem IV. V roce 1348. Dnes je jednou z nejvýznamnějších vzdělávacích a vědeckých institucí v České republice.

BONATRANS GROUP a.s.
Vyvíjí a vyrábí dvojkolí a jejich části pro všechny druhy kolejových vozidel: vysokorychlostní a klasické vlaky, metro, tramvaje, lokomotivy a nákladní vozy. Své výrobky dodává do více než 80 zemí světa.

GEOtest, a.s.
Poskytuje od konzultačních po dodavatelské služby v environmentálních oborech, inženýrské geologii, geotechnice, geofyzice a hydrogeologii. Nabízí rovněž akreditované služby hydrochemické laboratoře a laboratoře mechaniky zemin.

PLASMA PLACE s.r.o.
Moderní síť odběrových center krevní plazmy. Aktuálně provozuje 10 auditovaných poboček po celé ČR. PLASMA PLACE Anděl je jedno z největších a nejmodernějších plazmaferetických center v EU.

PLASMA LAB s.r.o.
Samostatná odborná laboratoř. Poskytované obory jsou hematologie a transfúzní lékařství, klinická biochemie, lékařská mikrobiologie – infekční sérologie a ordinace ambulance.

Asociace lesnických a dřevozpracujících podniků
ALDP je profesní sdružení právnických osob podnikajících v lesnictví a dřevozpracujícím průmyslu, které chce přispět ke kultivaci a pozitivnímu rozvoji prostředí lesnicko-dřevařského sektoru.

Iron Mountain Česká republika
Experti na archivaci, ochranu a správu jak fyzických, tak elektronických dokumentů. Pomáhají také firmám s přechodem na digitální pracoviště. V ČR působí od roku 1996 a mají více než 700 klientů.

ROHDE & SCHWARZ-Praha, s.r.o.
Společnost působí v ČR již více než 25 let a poskytuje svým zákazníkům mnoho prodejních a poprodejních služeb, jako testování a měření, zabezpečená komunikace či kryptografická bezpečnost.

Kyndryl
Poskytovatel služeb infrastruktury informačních technologií, který navrhuje, staví, spravuje a vyvíjí rozsáhlé informační systémy. V roce 2021 společnost vznikla odštěpením divize infrastrukturních služeb IBM.

Ondřej Ševčík
/
kategorie Z členské základny
zpět