Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy Q3 - Q4 2022

Do Svazu průmyslu vstoupily v druhé polovině roku 2022: ČeMeBo, s. r. o., ELTON hodinářská, a.s., PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o., Qore Technologies, s. r. o., RENARDS, a. s., SAZKA a. s., SOMA, s. r. o., SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ v Liberci, p. o. a TECHNICOAT, s. r. o., Verdian s.r.o., advokátní kancelář, rPET InWaste, s.r.o., VSM Abrasives s.r.o., LONDON AUTOMOTIVE, s.r.o..

ČeMeBo, s. r. o.
Inovativní a spolehlivý český dodavatel desek plošných spojů, elektroniky a zařízení pro testování, vyrábí již od roku 1982.

ELTON hodinářská, a.s.
Tradiční výrobce náramkových hodinek PRIM s historií od roku 1949. Základem je manufakturní výroba a poctivá práce českých hodinářů.

PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.
Globální síť firem PwC patří mezi přední konzultační společnosti světa. Na českém trhu působí přes třicet let.

Qore Technologies, s. r. o.
Qore Technologies díky umělé inteligenci, datové vědě a automatizaci propojuje firemní procesy a technologie.

RENARDS, a. s.
RENARDS patří mezi špičku českého dotačního poradenství. Pokrývá kompletní spektrum dotačních oblastí.

SAZKA a. s.
Zábavní společnost založená v roce 1956, která skrze neustálé inovace poskytuje zákazníkům nejširší portfolio her a zábavy zejména v oblasti loterií. Je součástí skupiny Allwyn (člen skupiny KKCG).

SOMA, s. r. o.
Přední výrobce flexotiskových strojů. 100 % české vlastnictví a výroba s minimálním outsourcingem, která nabízí jedinečnou technologii a poctivý způsob výroby tiskových strojů.

SPŠ strojní a elektrotechnická a VOŠ v Liberci, p. o.
Jedna z nejstarších průmyslových škol nejen na území Česka založená již roku 1876. Nabízí obory strojírenství, elektrotechnika a informační technologie.

TECHNICOAT, s. r. o.
Specialista v oblasti povrchových úprav technickými povlaky. Aplikuje fluoroplastové, kluzné, silikonové a zinc lamela povlaky, antikorozní epoxy nátěry, Sol-gel a také provádí fosfátování.

Verdian s.r.o., advokátní kancelář
Poskytuje poradenství v oblasti udržitelného rozvoje a strategické transformace. Má dlouholetou zkušenost s poradenstvím pro nadnárodní i středně velké společnosti a veřejný sektor.

rPET InWaste, s.r.o.
Společnost rPET InWaste, s.r.o. skrze unikátní technologickou linku zušlechťuje PET vločky pocházející z vytříděných PET nápojových lahví. Je držitelem evropské certifikace EFSA.

VSM Abrasives s.r.o.
Lídr v oblasti brusiv vyniká specifickým know-how pro konkrétní aplikace. Jejich výrobky a širokou škálu řešení v oblasti broušení oceňují průmyslové, řemeslné i obchodní firmy po celém světě.

LONDON AUTOMOTIVE, s.r.o.

 

 

kategorie Z členské základny
zpět