Podívejte se na video rozhovory s novými členy SP ČR

Svaz průmyslu a dopravy rozšiřuje svou členskou základnu. Díky novým členům může šířeji a zároveň cíleněji prosazovat zájmy zaměstnavatelů a podnikatelů. Nová série videorozhovorů vám představuje nové členy SP ČR a jejich motivace pro vstup do Svazu.

BONATRANS GROUP

Vyvíjí a vyrábí dvojkolí a jejich části pro všechny druhy kolejových vozidel: vysokorychlostní a klasické vlaky, metra, tramvaje, lokomotivy a nákladní vozy. Své výrobky dodávají do více než 80 zemí světa.


ELTON hodinářská

Tradiční výrobce náramkových hodinek PRIM s historií od roku 1949. Základem je manufakturní výroba a poctivá práce českých hodinářů.


Envitrail s.r.o.

Pomáhá firmám změřit uhlíkovou stopu a najít způsoby, jak ji snížit. EnviTrail je první českou společností, která získala certifikaci TÜV NORD pro výpočet uhlíkové stopy.


Moravská vysoká škola Olomouc

Soukromá vysoká škola neuniverzitního typu, jejíž hlavním cílem je podpora malých a středních podniků v regionu se zaměřením na rozvoj business inovací.


Pricewaterhousecoopers Česká republika

Globální síť firem PwC patří mezi přední konzultační společnosti světa. Na českém trhu působí přes třicet let.


Qore Technologies

Qore Technologies díky umělé inteligenci, datové vědě a automatizaci propojuje firemní procesy a technologie. Zaměřuje se na robustní, škálovatelnou, snadněji konfigurovatelnou a flexibilnější integraci.

kategorie Z členské základny
zpět