Výzva k poskytnutí kapacit na výrobu roušek a respirátorů

Cílem výzvy ke vzájemné pomoci podporované Janou Vykoukalovou, předsedkyní představenstva Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků, je znásobení výroby roušek a respirátorů pro účely zajištění dostatku těchto ochranných pomůcek všem potřebným.

Pomoci můžete např. poskytnutím svých výrobních či obchodních kapacit, které mohou být v současné době v důsledku zavedených opatření nevytíženy, poskytnutím materiálů pro výrobu, poskytnutím logistických či jiných organizačních služeb nebo jakoukoliv jinou myšlenkou směřující k naplnění cíle, kterým je zejména snaha zabránit šíření nemoci, jež může být pro některé z nás velmi nebezpečná, a ochrana zdraví nás všech.

V případě, že máte zájem se do iniciativy zapojit, neváhejte kontaktovat předsedu Asociace rodinných firem Jana Pavelku (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), případně zástupce společnosti Aspironix s.r.o. paní Nejdlou na emailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Rovněž se můžete připojit ke každodenní telekonferenci a přispět k utváření strategie pod linkem:
https://us04web.zoom.us/j/382339059
(Meeting ID: 382 339 059)

kategorie Aktuálně
zpět