Pozvánka na briefing s předsedou vlády a prezidentem SP ČR

Uskuteční se 14. září po skončení Sněmu SP ČR na MSV Brno.


Zveme vás na briefing s prezidentem Svazu průmyslu a dopravy (SP ČR) Jaroslavem Hanákem a předsedou vlády ČR Bohuslavem Sobotkou po Sněmu SP ČR, který se uskuteční v pondělí 14. září na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Krátký briefing začne v 16:10 hod. v sále Brno pavilonu A brněnského Výstaviště.

Na briefingu budete informováni o průběhu a závěrech sněmování 400 průmyslníků s vládou a o předložených požadavcích SP ČR vůči vládě a dozvíte se komentáře obou vystupujících.

Sněm SP ČR se uskuteční jako tradičně v úvodní den Mezinárodního strojírenského veletrhu Brno. Před čtyřmi stovkami předních podnikatelů a zástupci firem na něm budou představitelé největšího zaměstnavatelského svazu v ČR debatovat s ministry o aktuálních tématech české ekonomiky s ministry. Vůbec poprvé se Sněmu SP ČR zúčastní prezident republiky Miloš Zeman.

Hlavními tématy debat na Sněmu SP ČR budou otázky technického vzdělávání a potřeby zabezpečit pro český průmysl dostatek kvalifikovaných odborníků. Předmětem zájmu diskutujících bude i digitální ekonomika a Průmysl 4.0, dále bude jednat o energetice, investičním prostředí, vědě, výzkumu a inovacích, podpoře exportu a dalších oblastech ovlivňujících podnikatelské prostředí v naší zemi.

Počítejte s určitými bezpečnostními opatřeními a kontrolou přes bezpečnostní rám u vchodu do sálu Brno.

V případě zájmu prosím o zaslání kontaktu na níže uvedenou adresu.

Kontaktní osoba pro registraci:

Milan Mostýn

ředitel sekce komunikace a tiskový mluvčí SP ČR

Mobil: 739 452 816

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jiří Janda
/
kategorie Akce pro novináře
zpět