Spolupráce ve vzdělávání: To je, tu běží

V rámci série diskusních panelů, které Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) připravil v rámci Roku průmyslu a technického vzdělávání ve spolupráci s vydavatelstvím Economia se ve středu 3. června 2015 od 10:00 v Mladé Boleslavi ve ŠKODA Muzeum uskuteční diskusní setkání „Spolupráce ve vzdělávání: To je, oč tu běží“.

Svou aktivní účastí v diskusi můžete napomoci tlaku, který SP ČR spolu s dalšími partnery vyvíjí na státní a veřejnou správu ve prospěch zlepšení a systémových změn v oblasti technického vzdělávání.

Diskusní setkání „Spolupráce ve vzdělávání: To je, oč tu běží“ se uskuteční ve středu 3. června 2015 od 10:00 do 13:30 hod. v Mladé Boleslavi ve ŠKODA Muzeum (Tř. Václava Klementa 294; Mladá Boleslav).

Po skončení diskusního panelu se můžete přihlásit na zajímavý doprovodný program, který je připraven ve spolupráci s hostitelskou Škoda Auto, a.s. – prohlídku muzea a závodu ŠKODA AUTO či prohlídku středního odborného učiliště a vysoké školy ŠKODA AUTO. Podrobnosti najdete v tiskové zprávě  a na webových stránkách Roku průmyslu.






 

Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět