Dohoda o spolupráci v Plzeňském a Jihočeském kraji s Oblastním inspektorátem práce

V Plzeňském kraji byla podepsána spolupráce mezi Svazem průmyslu a dopravy ČR (SP ČR), Českomoravskou konfederací odborových svazů (ČMKOS) a Oblastním inspektorátem pro Plzeňský a Karlovarský kraj. Stejná dohoda byla podepsána také v Jihočeském kraji s místněpříslušným Oblastním inspektorátem pro Jihočeský kraj a Kraj Vysočinu. Cílem této spolupráce je poskytovat členům SP ČR informace z oblasti spadající do kompetencí Oblastního inspektorátu práce.

Součástí dohody o spolupráci je společné pořádání vzdělávacích aktivit s názvem Poradní sbor inspektorátu práce, které budou pořádány vždy dvakrát ročně. Na těchto seminářích bude možné dozvědět se přímo od pracovníků inspektorátu například aktuální změny v legislativě týkající se BOZP, informace, na co se budou v aktuálním období zaměřovat kontroly inspektorů nebo praktické zkušenosti z kontrolních výjezdů.

Členské firmy SP ČR mohou semináře využít ke konkrétním dotazům, aby předešly problémům při kontrolách inspektorů. Účast na poradních sborech bude minimálně do konce roku 2018 zdarma.

Pro více informací kontaktujte regionálního manažera pro Plzeňský a Jihočeský kraj Michala Lehkého - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zuzana Šestáková
/
kategorie Svaz v regionech
zpět