Akce v Jihočeském kraji

V průběhu nadcházejících měsíců proběhne v Jihočeském kraji řada akcí zajímavých nejen pro podnikatele.

Regionální zastoupení SP ČR bude pokračovat v sérii diskusních fór na odborná, pro zaměstnavatele stěžejní témata. Těšit se tak můžete například na diskusní fórum k ochraně osobních údajů, problematice zaměstnávání cizinců nebo odpadovému hospodářství. 

Poradní sbor oblastního inspektorátu práce

Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci s Oblastním inspektorátem práce pro Jihočeský kraj a Vysočinu a ČMKOS pořádají akci s názvem Poradní sbor oblastního inspektorátu práce. Tyto akce slouží k předávání informací o aktuálním dění v oblastech působení OIP, ohledně trhu práce a zaměstnanosti, legislativy.

Pořádá: Svaz průmyslu a dopravy České republiky
Termín: březen-duben – bude upřesněno
Místo: bude upřesněno

Kybernetická revoluce aneb Průmysl 4.0. v praxi

Cílem projektu je ukázat, jak se připravit na zostřující boj s konkurenty, kteří již naplno využívají ve svém podnikání prvky kybernetiky, robotiky, internetu věcí a mnohé dalších nadčasových novinek. Přijďte se podívat na jednu z nejzajímavějších regionálních akcí!

Termín: 30.3.2017
Místo: Jihočeský vědeckotechnický park, Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice 

Diskusní fórum na téma Exekuce

Diskusní fórum na téma exekuce bude zaměřené na rady zaměstnavatelům, jak postupovat v případě zaměstnance s exekucemi. Fórum je určeno pro zaměstnavatele, kteří agendu spojenou s exekucemi řeší. Určeno zejména pro vedoucí pracovníky řízení lidských zdrojů, personalisty, mzdové účetní.

Pořádá: Svaz průmyslu a dopravy České republiky
Termín: bude upřesněno
Místo: bude upřesněno

Diskusní fórum na téma Zaměstnávání cizinců

Diskusní fórum k řešení zaměstnávání cizinců v ČR. Budete informování o novelách zákonných norem upravujících zaměstnávání cizinců. Fórum je určeno pro zaměstnavatele, kteří agendu zaměstnávání cizinců řeší nebo se ji chystají rozvíjet. Vítána je účast firem, kteří již mají se zaměstnáváním cizinců zkušenosti a jsou ochotni se o své poznatky a postřehy podělit. Určeno zejména pro vedoucí pracovníky řízení lidských zdrojů.

Pořádá: Svaz průmyslu a dopravy České republiky
Termín: březen-duben – bude upřesněno
Místo: bude upřesněno

David Vondrák
/
kategorie Svaz v regionech
zpět