ETALON Corporation (ukrajinské sdružení podniků) hledá podporu

ETALON Corporation - ukrajinské sdružení podniků vytvořené za účelem zastupování zájmů svých členů a koordinace jejich aktivit na trhu hledá podporu.

Hlavní činností je výroba vozidel, strojírenství, skladová logistika. Korporace zahrnuje 21 podniků se sídlem v 7 regionech Ukrajiny.

V důsledku vojenské agrese ze strany Ruské federace nejvíce utrpěly tři jejich strojírenské podniky ve městě Černihiv (značné zničení a poškození zařízení).

Navzdory všem výzvám válečných časů se snaží co nejdříve obnovit výrobu v černihovských podnicích korporace. Zároveň je nemožné obnovit výrobní proces bez výměny zařízení, které je zcela zničeno a nepodléhá renovaci. Bez podpory technologických podniků předních zemí světa je to nereálné.

Společnost ETALON se proto obrací s žádostí o bezplatnou technickou pomoc svým podnikům, a to o poskytnutí: mechanických a elektrických zařízení, kovoobráběcích strojů, příslušenství atd. (seznam požadovaného zařízení je k dispozici níže). Konkrétní zařízení může být obojí, nové nebo použité, ale v provozuschopném stavu.

ETALON.pdf

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat Martina Natafalušiho (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

 

kategorie Informace z teritoria
zpět