Záznam konference: Příklady digitální transformace ve firmách

Online konference Průmysl 4.0 - Příklady dobré praxe, kterou pořádal Svaz průmyslu a dopravy ČR, představila moderní a inovativní projekty digitální transformace firem. Příklady vybraných projektů mohou inspirovat a motivovat firmy ke sledování trendů a zavádění moderních technologií a prvků Průmyslu 4.0 i do svých podniků.

Na konferenci vystoupili:

  • Jan Keprda, ředitel společnosti ASTRA MOTOR spol. s r.o. - Digitální transformace firmy
  •  Vladimír Lhotský a Lukáš Žďánský, Blumenbecker Prag s.r.o. - Projekt e-Robot
  • Daniel Sliž, vedoucí ROC Linde Gas a.s. - Systém PlantWatch pro automatický dohled nad výrobou technických plynů

Svaz průmyslu vydal u příležitosti konference publikaci Digitální transformace firem a zavádění Průmyslu 4.0 - Inspirativní příklady dobré praxe. Popisuje v ní deset nejlepších projektů Průmyslu 4.0 z Ceny za Průmysl 4.0, kterou od roku 2020 pořádá Svaz průmyslu a dopravy ČR.

Stáhněte si elektronickou verzi publikace Digitální transformace firem a zavádění Průmyslu 4.0 - Inspirativní příklady dobré praxe.

Konference se uskutečnila v rámci projektu Rozvoj národního, odvětvového a regionálního sociálního dialogu v ČR a je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky. Projekt realizuje Svaz průmyslu a dopravy České republiky spolu s Českomoravskou konfederací odborových svazů.

Logo OPZ barevné

kategorie Aktuálně
zpět