Poděkování společnosti Atlassian za licenci aplikace Confluence - softwaru na podporu týmové spolupráce

2 komentáře

Svaz průmyslu a dopravy ČR získal od společnosti Atlassian bezplatně licenci softwaru na podporu týmové spolupráce Confluence. Ten nám umožní efektivněji komunikovat a sdílet informace v rámci organizace a usnadní tak řízení projektů.

Naši zaměstnanci pracují nejen v kancelářích v Praze, ale po celé republice a to vytváří určité komunikační bariéry.  Praxe, kdy jsme řešili úkoly a sdílení obsahu prostřednictvím příloh v emailech a na sdíleném disku přes VPN, přinášela určité komplikace – problémy s přístupem k dokumentům, nedoručením souborů či hlídáním verzí souborů.

Aplikace Confluence nám nyní umožňuje jednoduchým způsobem sdílet nejen soubory, ale také snadno vytvářet dokumenty, poznámky, efektivně pracovat se zápisy z jednání. Nyní můžeme v rámci týmů aktivně diskutovat nad konkrétními problémy a získávat tak zpětnou vazbu, můžeme využít i fulltextové vyhledávání napříč celým obsahem. To vše je dostupné na jednom místě a s minimálními prostředky – stačí připojení k internetu a počítač, tablet nebo mobil s webovým prohlížečem. Confluence má jednoduché uživatelské rozhraní a máme ji doplněnou také o modul týmového kalendáře.

Rádi bychom touto cestou poděkovali společnosti Atlassian, která Svazu průmyslu a dopravy ČR věnovala licenci Confluence i rozšíření Team Calendars bezplatně.

Atlassian je australská společnost, která se specializuje na vývoj produktů podporující projektové řízení, spolupráci a vývoj software. Je dodavatelem řešení pro více než 30 tisíc firem na celém světě. Mezi její nejoblíbenější aplikace patří JIRA a Confluence, které využívají společnosti jako Facebook, Twitter, eBay, Cisco, Adobe a mnoho dalších.

Sládková Alice
/
kategorie Realizované projekty

Komentáře  

2 komentáře poslední příspěvek: 12. 3. 2015 15:15
#2 Gbelec Ondřej 12. březen 2015 / 15:15
Vážená paní Sládková,

obraťte se prosím na kolegyni Alici Čechovou, která má tuto aplikaci na starosti. Její kontaktní údaje jsou acechova@spcr.cz nebo tel: 225 279 810.

Pěkný den
Ondřej Gbelec
#1 A. Sládková 12. březen 2015 / 15:09
Dobrý den,
ráda bych se dozvěděla více o Vašich zkušenostech s aplikací Confluence.
Děkuji
zpět