Preciosa Crystal Challege 2018 zná své vítěze

Projektová soutěž pro studenty vysokých škol Preciosa Crystal Challenge, kterou každoročně vyhlašuje Preciosa s Technickou univerzitou v Liberci a jejíž partnerem je i Svaz průmyslu a dopravy ČR,  je jedinečnou příležitostí pro nadané a kreativní studenty aplikovat vědomosti získané studiem v praxi, otestovat své schopnosti, dovednosti a vyzkoušet týmovou spolupráci pod vedením odborníků! Letošním tématem bylo Global Business Development from Crystal Valley.

Pět týmů složených ze studentů různých vysokých škol a oborů se v rámci dvouměsíční spolupráce setkávalo a zpracovávalo reálný příklad akvizice světově známé módní značky, kterou si vylosovalo. Pod vedením odborníků s globální praxí získalo jediněčnou možnost si vyzkoušet analýzu příležitostí, kreativní tvorbu akviziční strategie a oslovení náročných zákazníků z TOP segmentu světové módy.

Odborná hodnotící komise složená ze zástupců Preciosy, TUL a SP ČR vybrala nejlepší tým, který mimo jiné obdržel šek na 50 000 Kč. Ocenila i nejlepšího jednotlivce, který má možnost účastnit se se Svazem průmyslem a dopravy ČR zahraniční podnikatelské mise.

 

 

Naděžda Vojtíšková
/
kategorie Svaz v regionech
zpět