Pozvánka na diskusní setkání ke kvalitě vzdělávání

Zveme vás na diskusní setkání nazvané „Kvalita vzdělávání: Kde jsme a kam směřujeme?“.

Setkání se uskuteční v Hotelu Euro, Jiráskova 2781, Pardubice ve čtvrtek 26. března 2015 od 10:00 (příchod zástupců médií od 9:45).
Setkání odborníků uspořádané v rámci projektu Rok průmyslu a technického vzdělávání vyhlášeného Svazem průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) na letošní rok se zúčastní viceprezident SP ČR Jan Rafaj, generální ředitel Synthesia, a.s. Josef Liška, hejtman Pardubického kraje Martin Netolický, proděkan Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice Petr Kalenda, ředitel odboru vzdělávání ministerstva školství Petr Bannert a řada dalších předních odborníků ze státních úřadů i firem.
Na programu setkání bude debata o tématech jako kvalita škol, žáků i pedagogů a rovněž vzdělávacích programů, připravenost uchazečů o studium na technických vysokých školách; stranou zájmu diskutujících nezůstane profesní orientace českých vysokých škol.
Věříme, že si nenecháte ujít jedinečnou možnost na získání aktuálních informací o stavu a vývoji českého technického školství z úst předních odborníků. V případě zájmu vás žádáme, abyste se akreditovali na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do středy 25. března (s uvedením svého jména, názvu média i kontaktního e-mailu a telefonu).



Jiří Janda
/
kategorie Akce pro novináře
zpět