Zástupci SP ČR navštívili Velvyslanectví Indonéské republiky

Rádi bychom vás informovali o nedávné návštěvě Velvyslanectví Indonéské republiky, které se zúčastnili pan Bohdan Wojnar, viceprezident a pan Vlastimil Václavík, externí spolupracovník ve věci pracovního trhu ČR a migrace.

2023 12 11 SPCR Navsteva Velvyslanectvi Indonesie 01

Tato schůzka představuje klíčový krok ve vývoji naší spolupráce s Indonéskou stranou a otevírá nové perspektivy pro naše členy v oblasti pracovní síly a migrace. Diskuse se soustředila na perspektivy spolupráce a možnosti rozšíření úspěšného projektu zaměřeného na relokaci studentů z Indonéské do České republiky.

2023 12 11 SPCR Navsteva Velvyslanectvi Indonesie 02

Zástupci Svazu a Velvyslanectví Indonéské republiky, v čele s paní Kenssy D. Ekaningsih, Velvyslankyní, a panem Ary Raharjo, konzulem, se aktivně zabývali hledáním nových možností a perspektiv ve spolupráci mezi oběma stranami. V rámci diskuse se také dotkli možnosti rozšíření spolupráce v dalších oblastech obchodu mezi Indonésií a českými podniky.

Věříme, že tato iniciativa nejen posílí naši konkurenceschopnost na trhu práce, ale také otevře cestu pro spolupráci v dalších odvětvích. Sledujte s námi vývoj této spolupráce a budeme vás průběžně informovat o novinkách.

kategorie Zahraniční partneři
zpět