Společnost Pilz nabízí pomoc při změně výroby na zdravotnický materiál

Firmy, které rozšiřují svou výrobní technologii, aby mohly vyrábět pomůcky či předměty pro boj s koronavirem, mohou své projekty konzultovat s experty na automatizaci ze společnosti Pilz Czech.

Společnost Pilz Czech disponuje velkým skladem produktů, z nichž určité množství na opravdu strategické projekty pro boj s koronavirem může dodat zdarma. S plněním legislativních a normativních požadavků pomohou pomocí videokonferencí či jiné vzdálené komunikace experti z Pilz Czech.

Pomoc Pilz Czech v oblasti služeb je také možná formou diskuse či workshopu s kolegy z technického oddělení. Předmětem workshopu bude například debata na témata z oblasti bezpečnosti strojů a zařízení, například:

  • Přidávání robotů do technologie na výrobu zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů, a rady s legislativou a certifikací takovéto změny.
  • Firma má výrobu zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů, ale je primárně manuální a potřebuje poradit, jestli lze některé části automatizovat a jakým způsobem.
  • V rámci výroby zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů má firma jakékoli potřeby, dotazy z oblasti automatizace či bezpečnosti strojů a potřebuje je konzultovat.
  • Díky automatizaci výroby potřebuje firma zajistit bezpečnost zaměstnanců – hledá pomoc se specifikací potřebných komponent, či dodávky určitých komponent.
Více informací na stránkách Pilz Czech.
kategorie Z členské základny
zpět