Medaili Jiřího z Kunštátu a Poděbrad získal Pavel Juříček

MPO MSV 15 09 15 ARVe-128

Medailí Jiřího z Kunštátu a Poděbrad, krále českého, za osobní přínos v oboru a k integraci v rámci Evropy byl na Mezinárodním strojírenském veletrhu Brno oceněn člen představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) a předseda představenstva BRANO GROUP Pavel Juříček.

Ocenění za to, že dokázal vybudovat firmu evropského i světového formátu, převzal spolu se čtveřicí dalších osobností z rukou ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka. Letos již toto významné ocenění získal také prezident SP ČR Jaroslav Hanák.

„Je to dobrý hospodář, který nevěří na snadné úvěry, houževnatý byznysmen odhodlaný překonat každou překážku na cestě k cíli,“ uvedl ve svém laudatiu k ocenění Pavla Juříčka viceprezident SP ČR Zbyněk Frolík. „Jsem ale přesvědčen, že není podnikatelských kvalit bez kvalit lidských. Na Pavlovi si vážím hlavně jeho smyslu pro férovost a jeho příjemně staromódní posedlosti dodržet dané slovo,“ prohlásil.

Spolu s Pavlem Juříčkem jsou nositeli tohoto prestižního ocenění také Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY Česká republika a jedna z nejvlivnějších žen českého byznysu, J. E. Hayong Moon, velvyslanec Korejské republiky, který stojí za řadou významných investic korejských firem do ČR, Luboš Novák, autor řady patentů, jehož firma MEGA patří k světovým lídrům v oblasti membránových technologií a v kategorii mladých expertů a inovátorů uspěl vědecký pracovník VUT Brno Miroslav Kolíbal.

K předání ceny Jiřího z Kunštátu a Poděbrad poskytl Pavel Juříček aktuální rozhovor.

Související články:

 

SP ČR: Insolvenční mafie ničí podnikatelské prostředí

Jaroslav Hanák byl oceněn Medailí Jiřího z Kunštátu a Poděbrad

Prezident SP ČR obdržel významné ocenění
Jiří Janda
/
kategorie Tiskové zprávy
zpět